POLARIS je moćno sredstvo za povećanje dotoka bioenergije (životne energije) u vaš organizam. Ovaj uređaj radi na znanstvenoj osnovi i plod je istraživačkog rada genijalnih znanstvenika Georgesa Lakhovskog Nikole Tesle. Danas se jednostavno zna da smo mi bića elektromagnetske prirode i svima kojima to nije jasno osobno će se uvjeriti primjenom POLARIS-a.

Bolest na fizičkom nivou nastaje nakon nekog vremena kada dođe do pada nivoa i poremećaja toka (zastoja) energije u našem organizmu.

POLARIS se može koristiti na način da puni energetske centre (takozvane čakre) koji su u organizmu posloženi tako da je svaka zadužena za snabdjevanje organa vitalnom energijom ili se može koristiti direktno na bolnim mjestima ili tamo gdje imate problem.

VAŽNA NAPOMENA:

Prilikom korištenja POLARIS-a možete imati senzacije u određenom području tijela, koje mogu biti u obliku povečanja boli, pečenja, čupanja, pritiska, peckanja, zagrijavanja, pojačanog rada crijeva i slično. Oni sa lošijim zdravstvenim stanjem imati će izraženije tegobe.

Nemojte da vas to obeshrabri, jer to pokazuje da na tom mjestu postoji poremećaj i da organizam trenutno počinje popravljati. Primjenom diska te senzacije će svakim danom biti sve manje sve dok se ne izgube, odnosno dok se problem na tom mjestu u potpunosti ne ukloni i organizam očisti od nakupljenih toksina.

Preporučuje se primjena od 5 do 10 minuta od 1-5 točke (čakre), a 6 i 7 točka – čakra (područje glave) od 3 do 5 minuta. Kod starijih osoba kraće 2-3 minute na glavi. U jednom tretmanu možete tretirati sve čakre za redom (jednu za drugom). Na drugim područnim mjestima izvan energetskih centara moguće ga je koristiti i duže vrijeme, 20-30 minuta (pa i duže ukoliko vam to odgovara), 2-3 puta dnevno, npr. na bolnim zglobovima, kralježnici i slično. Prije i poslje tretmana treba popiti čašu vode zbog detoksikacije. Nađite optimalnu, individualnu mjeru za sebe. POLARIS se može koristiti preko odjeće i ima potpuno isti učinak kao i direktno na kožu. Prilikom jednog tretmana možete tretirati više točaka ili različitih mjesta na tijelu jedno iza drugog ili nekoliko točaka istovremeno uz korištenje više diskova. Disk ne sakuplja nikakvu energiju kao što rade kristali i nije potrebno posebno održavanje. Mogu ga koristiti svi ukućani, kućni ljubimci pa i vaše biljke. Stavite disk ispod tegle ili direktno na biljku i promatrajte efekt.

Primjena na energetskim centrima

1. ČAKRA. U ležećem položaju postavite disk sa prstenovima prema tijelu između nogu uz međicu preko odjeće (zbog higijene). To je mjesto između genitalija i anusa. Drugi način je da jednostavno sjednete na disk.

Indikacije: Sve analne infekcije i afekcije vanjskih spolnih organa, poremećaji menstruacije, pruritus (svrab) vagine, vaginitis, vulvitis, uretritis, (upala mokraćnih kanala), hemoroidi, bolovi penisa, impotencija, hipertrofija prostate.

  1. ČAKRA. Postavite disk na doljnji dio trbuha, neposredno iznad pubične (stidne) kosti, područje iznad mokraćnog mjehura. Ovo je važna ginekološka točka.

Indikacije: Svi poremećaji menstruacije, vaginitis i vulvitis (pojačan sekret), pruritus (svrab) vulve, sterilitet muškaraca i žena, urinarne tegobe, upale mokraćnih kanala, nekontrolirano i noćno mokrenje, hipertrofija prostate, impotencija, nadutost crijeva, opstipacija, dijareja (proljev), intestinalni funkcionalni poremećaji (lijena crijeva), grčevi, bubrežni problemi, lumbago, opća slabost.

  1. ČAKRA. Postavite disk iznad želuca, ispod spoja rebrenih lukova.

Indikacije: Svi probavni i gastrički poremećaji, bolovi želuca, čir na želucu i dvanaestercu, mučnina, poremećaji probave, meteorizam (nadutost crijeva), glavobolja, nesanica, lupanje srca, povišen krvni tlak, depresija, uznemirenost.

  1. ČAKRA. Stavite disk na sredinu vaše grudne kosti.

Indikacije: Bronhitis, astma, kašalj, srčani problemi, bolovi u prsima, lupanje srca, bolovi u dojkama, uznemirenost.

  1. ČAKRA. Stavite disk na doljnji dio vrata, udubljenje iznad prsne kosti.

Indikacije: Tireoiditis, hipotireoza-Hashimoto, svi poremećaji funkcije štitne žlijezde, bronhijalna astma, bronhitis, problemi u usnoj šupljini gingivama i zubima, upala grla i krajnika, apopleksija. Štitnu žlijezdu nazivaju i dirigentom cijelog organizma. Kada ona ne radi kako treba dolazi do propadanja organa, ubrzanog starenja i niza drugih zdravstvenih problema. Preporučuje se svakodnevno obavezno tretiranje ove točke u trajanju 5-10 minuta radi očuvanja općeg zdravlja i produženja mladenačkog izgleda.

  1. ČAKRA. Stavite disk na sredinu čela 3-5 minuta, a kod starijih osoba 2-3 minute!

Indikacije: Glavobolje, očne smetnje, smetnje sluha, sinusitis, vrtoglavica.

  1. ČAKRA. Stavite disk na vrh glave, linija koja spaja vrhove ušiju 3-5 minuta, kod starijih osoba 2-3 minute!

Indikacije: Važna točka za živčane poremećaje, nesanica, svi cerebralni poremećaji, glavobolja, apopleksija, spazmi, kontrakture.

DEBLJINA se tretira svakodnevnim stavljanjem diska na sredinu trbuha između pupka i prsne kosti u trajanju od 10 minuta (2-3 puta dnevno) i na petu čakru 10 minuta stimulirajući štitnu žlijezdu koja ubrzava metabolizam i regulira debljinu.

Ostali načini primjene izvan čakri su proizvoljni ovisno od vrste

problema i vašeg osobnog osjećaja. Disk možete držati u prostoriji u kući u kojoj najviše boravite, jer će čistiti vaš prostor od svakog oblika negativne energije.

POLARIS dodatna pojašnjenja za primjenu  

Disk možete koristiti u bilo koje doba dana, ali je najbolje vrijeme za korištenje POLARIS-a jutro, kada ste odmorni i kada možete osjetiti svu njegovu moć. Okrenite zelenu stranu prstenovima prema tijelu (mada disk radi potpuno identično sa obje strane). Odjeća ne umanjuje njegovo dejstvo. Zaštitna plastična vrećica također ne smanjuje dejstvo diska, ali ga je lakše koristiti na sebi ako ga izvadite iz nje. Kada stavljate posudu sa vodom na disk zaštitite ga vrećicom da se ne ošteti. Ukoliko dođe do skidanja boje i zaštitnog laka disk i dalje ne gubi svoju efikasnost. Moguće je korištenje više diskova istovremeno na nekoliko čakri ili na različitim mjestima, kako bi uštedeli vrijeme za tretman. Poželjno je POLARIS koristiti svakodnevno, ili onako kako vama odgovara. Kroz vrijeme kada napunite organizam energijom, više nećete imati burne senzacije prilikom korištenja diska. Jednostavno je došlo do pročišćenja vaših energetskih kanala i organizam se napunio energijom. Kada energija teče slobodno kroz vaš organizam bolesti će lagano nestajati. Dovoljno je korištenje diska jednom do dva puta dnevno na energetskim centrima – čakrama (svaka točka 5-10 min.). Ukoliko je neki organ u nivou određene točke (čakre) problematičan, npr. prostata ili urogenitalni problemi, tu točku (čakru) tretirajte i do 20 min. 2-3 puta dnevno do poboljšanja simptoma. Ostala problematična mjesta na tijelu tretirajte dodatno još 2-3 puta dnevno u trajanju 20-30 minuta (i duže ako vam to odgovara) npr. bolna mesta, kralježnica, zglobovi (fiksirajte disk elastičnom trakom direktno na zglob ili ljepljivom trakom preko garderobe). Kod slabe cirkulacije i hladnih nogu u sedećem položaju stavite disk pod stopalo jedne, a zatim druge noge u trajanju 15-20 min.  POLARIS pojačava cirkulaciju, ubrzava zarastanje postoperativnih rana i prijeloma kostiju i do nekoliko puta. S obzirom da je u pitanju prirodna energija, može se koristiti i kod osoba sa metalnim implantatima, kao i uz bilo koju medicinsku terapiju. U tijeku trudnoće ne preporučava se upotreba diska, iz razloga što sama trudnoća po sebi nosi određene rizike. Trudnice mogu biti u blizini diska, piti energiziranu vodu, ali disk mogu koristiti na sebi tek nakon porođaja.

Djecu možete tretirati samo kada za to postoji potreba. Njima nije potrebno svakodnevno dopunjavanje energije, jer je već imaju u izobilju.

Brz način za neutralizaciju stresa je da se udobno smjestite, položite svoj dlan na disk, zatvorite oči ili ga uzmete na par minuta između svojih sklopljenih dlanova (onoliko koliko vam odgovara). Za kratko vrijeme osjetit ćete smirujući efekt. Taj efekt se može postići i stavljanjem diska na 3 točku (čakru), područje iznad želuca. S obzirom da prezentaciju cijelog tijela imamo na dlanovima, stopalima i na ušnim školjkama, vrlo brzu aktivaciju i harmonizaciju svih organa postići ćete postavljanjem diska na ova područja u trajanju od par minuta. Ukoliko niste stigli odraditi kompletan tretman, vrlo jednostavan način je da svakodnevno energizirate vaš organizam i time napravite puno za vaše zdravlje da tretirate prvu točku (čakru) tako što ćete 1-2 puta dnevno 10-15 minuta sjediti na disku kad god vama to odgovara, u vašem domu, na vašem radnom mjestu ili drugdje. U kasnim večernjim satima smo umorni i dekoncentrirani i postoji mogućnost da zaspimo sa diskom na sebi što nije poželjno, da ne bi došlo do neugodnih senzacija zbog predugog korištenja. Ako bi se to dogodilo (osećaj tremora, ošamućenosti…), tuširajte se par puta dnevno mlakom vodom, pijte dosta vode i prekinite sa tretmanima na nekoliko dana. Optimalno trajanje tretmana je navedeno u uputstvu, svako drugačije korištenje diska je na osnovi individualnog osjećaja i potrebe pojedinca. Ako osjetite opterećenje organizma ili smanjite trajanje korištenja ili prekinite sa tretiranjem na nekoliko dana. Starije i osobe sa lošim zdravstvenim stanjem trebaju krenuti sa kratkim korištenjem do 5 minuta po jednom centru (čakri), iz razloga što njihov organizam nije u stanju odjednom propustiti veliku količinu energije, a kasnije mogu povećavati minutažu. Disk u tjeku noći ne držite pod jastukom ili krevetom, nego pored ili u blizini kreveta na kojem spavate (optimalno od 0,5-1 m udaljenosti). Najbolji način primjene diska je da sami nađete svoju optimalnu mjeru. Kao što svi imamo svoje individualne potrebe za hranom i vodom, isto tako je i sa energijom. Pretjerivanje nije korisno, o bilo čemu govorili. Kao što znamo sunčana energija i sunčanje je izuzetno blagotvorno za naše zdravlje, također znamo i kakav je osjećaj kada se u tome pretjera. Dakle, organizam ne treba prisiljavati ni optrerećivati suvišnom energijom, jer oporavak u kratkom vremenu nije moguć. Ne treba žuriti, nego strpljivo i sa mjerom svakodnevno napajati energijom svoje stanice, organe i cijeli organizam, potičući ga na samoiscjeljivanje na sasvim prirodan način, što je uostalom jedino i moguće.

Lijepo je znati da ništa nije nemoguće, zar ne? Budućnost je uveliko počela!

Dr Dino Tomić