Neophodno je napomenuti da će POLARIS, ukoliko ga držite u prostoriji u kojoj boravite (dnevnoj, spavaćoj sobi, ili recimo uredu), očistiti vaš prostor od štetnih elektromagnetskih zračenja, pa čak i negativnih energija upućenih od strane drugih osoba. POLARIS je nepresušan izvor životne energije. Promatrajte samo raspoloženje ukućana ili kolega na poslu u prostoriji u kojoj se nalazi POLARIS. Biti ćete ugodno iznenađeni.

Možete ga nositi u torbi (ne smeta mu mobilni telefon niti električni uređaji), možete tretirati neki dio na vašem tijelu ako se ukaže potreba bilo gde da se nalazite, ili pomoći nekom drugom. Može se nositi i u avionu.

Stavite POLARIS na bolno mjesto ili na solarni pleksus (3. čakra, točno iznad želuca) i osetite promjenu. Ponekad će se bol pojačati, prije nego što postane bolje. Stavljanjem diska na solarni pleksus opustiti ćete se i ukloniti akutni stres ili će za 10-ak minuta sniziti vaš povišeni krvni tlak.

Ukoliko spavate nemirno, držite disk u blizini kreveta i osjetit ćete promjenu u kvaliteti sna.

Pratite vaš instinkt i eksperimentirajte koliko god želite.

Djeca i životinje reagiraju instiktivno osjećajući dobru energiju, te vam često neće dozvoliti da im uzmete disk.

Zalijevajte vaše biljke sa vodom koja je stajala najmanje pola sata na POLARIS-u, ili ga možete staviti direktno na biljku ili pod teglu, kako bi koristila njegovu energiju.

Pšenica desno je tretirana POLARIS-om. Očigledno je da desna biljka (pšenica), pod kojom se nalazi disk, ima veću masu za bar 30%, listovi su duži i vitalniji, dok su kod druge povijeni i kraći.

Stavite kristal na disk (najbolje gorski kristal) i napravite pravu fontanu energije u prostoru u kojem boravite..

POLARIS nema nikakvo samostalno zračenje, magnetiziranje ili slično. Kružni prstenovi, napravljeni su od kompleksne – višekomponentne metalne legure, sakupljaju i usmjeravaju tok energije koja se nalazi svuda oko nas.

Ukoliko dođe do oštećenja i skidanja zelenog zaštitnog laka, POLARIS ne gubi svoju efikasnost.

www.polarisdisk.hr                                                                Dr. Dino Tomić